Nota Samen aan de Slag vastgesteld

Nota Samen aan de Slag vastgesteld

Hij is vastgesteld door de gemeenteraad in Weert! De nota Samen aan de Slag – Op weg naar een waardegedreven samenwerking over de Sociaal Domein Brede Aanpak. Nu kunnen we écht ‘samen aan de slag’ om invulling te geven aan het sociaal domein in Weert, Nederweert en Cranendonck!

In de nota schetsen we een toekomstdroom. In 2022 willen we dat iedereen meetelt, meedoet en naar eigen kracht bijdraagt. Deze nota bevat een schets voor die toekomst: de komende jaren  gaan we met alle partijen in het sociaal domein deze schets verder invullen en initiatieven ontwikkelen. En straks ontstaan de vaste contouren van het kleurrijke sociaal domein van de toekomst.

Klik hier voor de nota: Nota Samen aan de slag! Op weg naar een waardengedreven samenwerking

Op deze website kun je onder ‘actielijnen’ alvast lezen welke initiatieven door welke partijen worden ontwikkeld!